Menu

Blog posts January 2023

Overboekingen van PayPal naar Cash App zijn mogelijk.

Twee van de beste methoden voor het online verzenden en ontvangen van geld zijn PayPal en Cash App. Maar zonder een paar extra stappen te nemen, is er geen directe manier om geld tussen de twee bekende apps te sturen. De Cash-app kan worden gebruikt om geld van PayPal over te maken.

 

Koppel …

Read more

Probleem opgelost: PST Fout toevoegen in Outlook 2016. Foutcode 0x80004001

Wanneer u Outlook gebruikt en een PST-bestand met belangrijke gegevens importeert, maar vergeet de PST toe te voegen in Outlook 2016 die op uw werklaptop is geïnstalleerd. Net na het uitvoeren van de importprocedures, d.w.z. Configuratiescherm->Mail->Gegevensbestanden in Mail Setup-Outlook->Toevoege…

Read more

Google Gmail kan niet op uw iPhone worden geïnstalleerd. 10 mogelijke reparaties

Problemen met je internetverbinding of de servers van Gmail kunnen ervoor zorgen dat je Gmail niet kunt configureren op je iPhone. Andere mogelijke oorzaken zijn problemen met verouderde besturingssystemen, apparaatspecifieke bugs en foutieve Gmail-accountinstellingen.

In deze handleiding worden …

Read more

Hoe de Outlook Mail te repareren die niet werkt bij het ontvangen of inkomende e-mailprobleem

Wanneer er zich een probleem voordoet met het ontvangen en inkomende e-mail van uw persoonlijke Outlook-account, denk ik dat u hier aan het juiste adres bent. Hier hebben we stapsgewijze instructies gegeven voor het oplossen van een probleem met inkomende en uitgaande e-mail in Microsoft Outlook.

Read more

4 blog posts

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.