Menu

Blog posts May 2022

Een Facebook-bericht plannen || Facebook Bellen Nederland: +31-453690586

Hier leest u hoe u de desktopwebsite-interface gebruikt om een ​​bericht op een Facebook-groep te plannen.

Selecteer Groepen in het linkermenu zodra je bent ingelogd op je Facebook-account en navigeer naar de exacte groep die je uitvoert vanuit je feed.

Schrijf uw bericht in het tekstvak v…

Read more

Hoe wijzig je je Gmail-wachtwoord op je Android of iPhone?

Om uw accounts zo veilig mogelijk te maken, moet u uw wachtwoorden regelmatig opnieuw instellen. In dit artikel wordt beschreven hoe u uw Gmail-inloggegevens kunt wijzigen in de app voor Android 4.4 en hoger, evenals voor iOS 11 en hoger.

 

Hoe wijzig je op een Android-apparaat je Google-wachtwoo…

Read more

Afmelden bij Gmail || Gmail Bellen Nederland:+31-453690586

Hier leest u hoe u een Gmail-adres verwijdert en uw Gmail-account annuleert.

  • Ga naar Google-accountinstellingen.
  • Selecteer Gegevens en privacy.
  • Scrol omlaag naar Download of verwijder uw gegevens en kies Een Google-service verwijderen op de pagina die wordt weergegeven.
  • U wordt gevraagd …

Read more

Contacten openen en bekijken in Gmail

Volg de onderstaande stappen om uw Gmail-adresboek te openen in een desktopbrowser.

Klik in de rechterbovenhoek van Gmail op het Google Apps-symbool.

Selecteer Contacten om een ​​nieuw venster met uw e-mailadressen te openen.

 

Andere methoden om toegang te krijgen tot Gmail-contacten


Om …

Read more

Hoe u uw Google-naam kunt wijzigen

Er zijn een aantal redenen waarom u de naam van uw Google-account zou willen wijzigen. Misschien bent u getrouwd en heeft u een nieuwe achternaam gekregen, of heeft u uw naam wettelijk veranderd. Wat de reden ook is, weet dat u door deze eenvoudige stappen te volgen uw naam kunt wijzigen die in al u…

Read more

OR-IEH-01 en OR-IEH-02 Google Payments-fouten oplossen

U kunt zonder problemen dingen in de Google Play Store betalen met uw bankpas of creditcard. De transacties zijn veilig en snel. Als u een frequente klant bent in de Play Store, kunt u bovendien uw kaart toevoegen om toekomstige transacties gemakkelijker en sneller te maken.

De Google Payments-fout…

Read more

Hoe stuur je iemand een privébericht op Facebook?

Er zijn een paar verschillende manieren om een ​​direct message te starten, maar ze gaan allemaal naar dezelfde plaats: een discussiebox waar je privé heen en weer kunt praten met de andere gebruiker.


Van een profiel: PM

Elke profielpagina bevat een berichtknop die, wanneer erop wordt g…

Read more

Opgelost: "Er is een onbekende netwerkfout opgetreden" op Instagram

Als u een dagelijkse Instagram-gebruiker bent, bent u mogelijk de waarschuwing 'Er is een onbekende netwerkfout opgetreden. Instagram is 's werelds populairste app voor het delen van foto's op sociale media. Het heeft de wereld van het delen van foto's gewoon naar een heel nieuw niveau getild.

In…

Read more

Wat moet je doen als je een probleem hebt met Facebook? Facebook-procedure verkrijgen

Als je problemen hebt met het gebruik van Facebook of als je contact wilt opnemen met een lid van het Facebook-team voor hulp, zijn er verschillende opties. Lees de procedure Hoe bel je Facebook over een probleem zorgvuldig door.

We gebruiken Facebook om contact te houden met familie en vrienden …

Read more

Wijzig uw Facebook-wachtwoord met behulp van de app

Als je ooit je Facebook-wachtwoord opnieuw moet instellen, kun je dat snel en eenvoudig doen met de Facebook-app op je telefoon. Deze tutorial laat je zien hoe je dat precies kunt doen, en het enige dat je nu hoeft te doen, is het volgen.


De procedure is eenvoudig en u hebt alleen het oude wach…

Read more

Geeft Gmail je problemen? | Hier zijn 5 oplossingen.

Gmail, een Google-product, is een van de meest betrouwbare e-mailplatforms, waarmee gebruikers snel berichten kunnen verzenden en ontvangen. Daarnaast hebben geregistreerde accounthouders toegang tot een aantal unieke functies, waaronder YouTube, Drive, Agenda, Hangouts en vele andere. In tegenstell…

Read more

Wat gebeurt er als je een screenshot van Facebook-foto's of -verhalen maakt?

Het is geen wonder dat Facebook tegenwoordig voor iedereen het populairste sociale mediaplatform is. Het is een van de beste netwerksites voor bijna iedereen. Van de oudste mensen tot onze jongere generatie, je kunt iedereen gemakkelijk vinden op Facebook. Er is echter een nadeel voor alles, en voor…

Read more

Microsoft Edge Live Chat || Microsoft Nederland

Microsoft Edge, dat speciaal is gemaakt voor gebruikers van Windows 10, is de snelste en veiligste browser die beschikbaar is. Er zijn veel mensen die Microsoft Edge gebruiken op Windows 7 of 8. Edge-browser wordt beschouwd als een van die browsers die zoekresultaten biedt die nauwkeurig, authentiek…

Read more

Wat te doen als Instagram in 2022 niet werkt op uw Android-apparaat?

Instagram-probleem of Instagram blijft stoppen, kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Ze zijn allemaal genoemd in dit bericht, evenals de manieren om de fout op te lossen, Instagram werkt niet in 2022.

Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende oorzaken van het niet werken van…

Read more

[Volledige gids in 2022] Hoe Facebook Messenger te deactiveren

Facebook Messenger, dat in maart 2012 werd geïntroduceerd als een programma voor instant messaging, is eigendom van Facebook. De Messenger-app is momenteel het op één na meest gedownloade programma door miljoenen gebruikers. Het basisdoel van de messenger-app is om te communiceren. Sommige Facebook-…

Read more

Technische ondersteuning van Google in Nederland

Momenteel gebruikt u computers, telefoons of laptops. Als u problemen ondervindt, is het eerste wat u moet doen contact opnemen met de klantenservice. Mogelijk hebt u ooit contact gehad met het technische ondersteuningsteam van Google. Is dat niet zo? Wat doen ze precies?

 

Klantenservice van…

Read more

16 blog posts

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.